Categoria de produse
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Camera de explozie ecologic

Caracteristici ale automată nisip blastingSandblasting cameră este împărţit în două tipuri de automată şi manuală, automată camera de sablare este acum cele mai avansate produse de camera de sablare. Sale principale

Features

Caracteristici ale automată nisip sablare

Sablare cameră este împărţit în două tipuri de automată şi manuală, automată camera de sablare este acum cele mai avansate produse de camera de sablare. Principalelor sale caracteristici este tehnologia fagure de miere tip nisip podea aspirare, folosind principiul pneumatice de transport, utilizarea de aer putere va nisip reciclare materiale, şi apoi prin conducta este trimis plafon la separatorul de nisip şi praf pentru automată nisip şi praf de separare, sortare automat util material de nisip se încadrează în gazdă sablare masina (rezervor de presiune sablare), în utilizarea de circulaţie; sortarea pe material rupte de nisip, oxid de piele, piele, praf şi alte resturi nedorite automat va intra praf colector de praf filtru.

Automată nisip sablare metoda de livrare de locuinţe

Datorită automata sablare camera folosind pneumatice de transport, nu este nevoie de a utiliza tradiţionale mecanice transportoare de sablare cameră, melc, bloc de raclaj, Lanţ şi găleată tip ridicare masini si alte Utilaje rotative tradiţionale, pentru a evita transport materiale în nisip, modernizarea procesului de material de nisip, praf de transport utilaje, lagare, fenomenul de uzură generate de motor , pentru a evita munca grea de întreţinere. Şi instalarea fără groapă adâncă (chiar şi fără groapă), pentru a scurta perioada de construcţie, salva construcţie de cost; şi cameră tradiţională de sablare în general necesită sablare dimensiunea corpului Atrio-ventricular conform excavare de o groapă adâncă 2.5-3.5 m.

Utilizarea automata sablare cameră: cameră de sablare automata sunt utilizate în general pentru piesa de lucru mare şi prelucrat mari ultra tratament de suprafaţă, cum ar fi: grele industriale locomotivă, maşină, maşină, cadru, asamblarea cadru de oţel şi mai mare necesităţile zilnice hardware-ul şi aşa mai departe.

Deşeuri de material de 60mg/m3. sablare sală de la stânga şi la dreapta cu un o masina electrica, este convenabil pentru operatorul de sablare, sala de sablare cu rezistenta la uzura, reduce zgomotul de cauciuc garnitură placa, două seturi de filtru tambur tip colector de praf pentru sablare cameră de ventilaţie şi praf îndepărtarea, conținutul de praf este la mai puţin de un set de automate pilula materiale vanturare şi dispozitiv de screening-ul poate fi prea mare sau prea mic , medie sortării, se încadrează în domeniul de reciclare depozitarea deșeurilor purtătoare este echipat cu o automată pe peleţi vanturare vibrare ecran. În acelaşi timp operator de protecție dispozitivul, inclusiv operare casca protectie personal, siameze nisip veste şi mănuşi de sablare, filtre de respiraţie şi respiraţie temperatura, securitate maxima funcţionarea personal siguranţă şi mediu de lucru sănătos.

Sistemul complet explozie pot fi personalizate în funcţie de cerinţele clientului. Sistemul poate suporta organismul pe dimensiunea maximă de 27000mm *, 3200mm, 4050 mm., suprafaţa corpului. Suprafaţa corpului este 3.2 ~ 6.3μm... Un alt. Suprafaţa corpului. Vehiculului. Vehiculului. Poate satisface cerinţele de producţie de o zi. Praf, zgomot, şi zgomot de nisip sablare mediu are un impact foarte mare, pentru a respecta cerinţele de mediu, sistemul de emisie de praf trebuie să îndeplinească cerinţele GB16297-1996, zgomotul este la mai puţin de 85dB (A) (nisip sablare cameră din afara).

Explozie împuşcat camera de curăţare este un fel de contact nu, metoda de tratament de suprafaţă mai puţin non poluarea, care este folosit în procesul de tratament de suprafaţă, care este uşor de manevrat. Are avantaje cum ar fi uşor de utilizat, uşor de utilizat, uşor de utilizat, uşor de utilizat, uşor de utilizat, uşor de utilizat, uşor de utilizat, uşor de utilizat.


Hot Tags: camera de explozie ecologice, China, producatori, furnizori, fabrica, cele mai noi, de înaltă calitate, produse
Produse conexe
E-mail to us
Categoria de produse
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO MAŞINĂ INC