Categoria de produse
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Flatcar prin tip masina

Flatcar prin masina de tip este folosit în principal pentru curăţarea şi consolidarea clădirii la scară largă structură din oţel şi chemat suprafaţa şi este mai potrivit pentru super mare, super lung si super h

Features

Flatcar prin masina de tip este folosit în principal pentru curăţarea şi consolidarea clădirii la scară largă structură din oţel şi chemat suprafaţa şi este mai potrivit pentru super mari, super lung si super grele grosime suprafata derusting şi oxid de suprafaţă curăţarea pielii, utilizat pe scară largă în turnare, forjare, utilaje, fier şi oţel industrie.

În acelaşi timp, prin structura, reducerea uşa de deschidere şi închidere de timp, îmbunătăţirea eficienţei de producţie, şi este adecvat în special pentru conducte. Plat masina de producţie a companiei, împărţite în tracţiune şi auto condus două moduri de mişcare, sarcina maximă de până la 300 de tone

Seria Q76 de Flatcar prin tip maşină după utilizator cerinţele design de sablare împuşcat de prelucrat producţia de echipamente, de curăţare poate fi folosit pentru mari piese turnate, piese forjate si explozie de curăţare şi consolidarea structurilor, pentru a elimina suprafaţa piesei de prelucrat şi cavitatea interioară de lipicios nisip, rugină, scară, murdărie, care prezintă culoarea suprafeţei metalului a piesei de prelucrat. În acelaşi timp, puteţi elimina stresul interne, pentru a îmbunătăţi anti oboseală puterea de performanţă şi de suprafaţă, măriţi aderenţă de vopsea pictura a piesei de prelucrat, şi de a îmbunătăţi în cele din urmă prelucrat suprafață și la calitate interne.

Această maşină are următoarele caracteristici: această maşină are următoarele caracteristici: aspectul camerei de explozie şi sablare masina prin calculator 3D de simulare dinamică după determinarea proiectil elicelor centrifuge consola curbate cu mare sablare viteza American pan stat companie de tehnologie, poate îmbunătăţi semnificativ eficienţa curăţenie, curăţenie satisfăcătoare până calitatea de dispozitivul de separare folosind cele mai avansate Cortina ecran tip pilula zgură separatorul , poate îmbunătăţi semnificativ separarea efectul caroseriei este rezonabil, stabil şi fiabil, bun efect de etanşare, compania are mulţi ani de practică a dovedit bună utilizare, durabil, compania serie de idei de design, utilizarea de protecţie automată siguranță, Swiss avansat + GF + tehnologii de producție, astfel încât să facă maşina cu structura avansate, rezonabil design, funcţionarea fiabilă, producţie de înaltă eficienţă

Aplicarea gama de maşini de sablare

ElementUnitateQ765CQ7610CQ7620CQ7630C
Dimensiunea piesei de prelucratmmΦ2000 * 1000Φ2500 * 1500 * 280Φ4000 * 3000 * 700Φ4000 * 2000
Încărcare de flatcarKg5000100002000030000
Împuşcat blastig capacitateKg/min2 * 2503 * 2504 * 2505 * 250
PresiuneMPa0,5-0,60,5-0,60,5-0,60,5-0,6
Consumul de aer comprimatM3/min6.56.56.56.5
capacitate de ridicaret/h30456075
Suma separatt/h60456075
VentilaţieM3/h16000200002500030000
Putere (include colector de praf)kW547291115

1 suprafaţă metalică de curăţare

Echipamente de sablare este aplicat pentru prima dată la turnare otel, turnate din otel, fonta pentru a elimina suprafaţă aderentă nisip şi scară aproape toate gri fonta, fier maleabilă, piese turnate din fonta ductila au sablare tratament. Nu este doar pentru a elimina pielea oxid de suprafaţă şi de nisip de turnare, turnare calitate inspecţie pregătirea procedura este de asemenea indispensabilă înainte de exemplu, carcasa mare de turbine de gaz trebuie să fie strict sablare curatare înainte de testare non-distructive, pentru a asigura fiabilitatea rezultatele testelor. În general de turnare de producţie, sablare este descoperirea de suprafaţă defecte de turnare precum subcutanat gaz gaura, zgură gaura şi nisip, izolare frig, piele si alte mijloace tehnologice esențiale. Turnare metale neferoase, cum ar fi aliaj de aluminiu, aliaj de cupru, suprafata de curăţare, în afară de eliminarea pielii, găsit suprafaţă defecte de turnare, scopul principal este de a elimina turnare sub presiune pentru a împuşcat sablare burr şi a instalat calitatea suprafeţei Huang efect sensul, cuprinzătoare.

Fier şi producţia de oţel în metalurgice, aruncarea sablare sau acide de decapare este de a asigura un număr mare de fier şi oţel de producţie în productivitate înaltă şi utilizarea mecanice sau chimice combinate îndepărtarea unei metode tehnologice de fosfor pielii. Foaie de siliciu din oţel, oţel inoxidabil foaie şi alt aliaj de oțel placa, cu producţia, în procesul de laminare la rece trebuie să fie impregnate pentru sablare sau prelucrare decapare acide, pentru a asigura rece laminate din oţel suprafaţă rugozitatea şi grosimea precizie.

2 consolidarea din metal prelucrat

Conform teoriei moderne rezistență metalică, creşte densitatea metalice dislocarea interne este direcţia principală pentru a îmbunătăţi puterea de metal. Practica a demonstrat că împuşcat este creşterea de structura dislocarea, proces eficient. Acest metal nu poate trece prin întărire de transformare (cum ar fi stingerea martensitice, etc.) sau de a realiza transformarea rigidizarea bazate pe cerinţele de prelucrat şi consolidarea în continuare, dar, de asemenea, are o semnificaţie foarte important. Aviaţie, industria aerospaţială, auto, piese tractoare cerinţele usoare, dar cerinţele de fiabilitate din ce în ce mai mare, măsuri tehnologice importante este utilizarea de aruncare împuşcat metalice proces pentru a îmbunătăţi puterea de rezistenţă şi oboseala structurale.

Q76 Flatcar prin tip maşină este utilizat pentru curăţarea şi consolidarea suprafaţa de piese de oţel structurale şi piese turnate, mai aplicabile la grosimea de piese derusting suprafaţă şi oxid de suprafaţă curăţarea pielii, utilizat pe scară largă în turnare, forjare, utilaje, fier şi oţel industrie.

Parametrii tehnici: Flatcar Q76 prin masina de tip echipament este utilizat pentru curăţarea şi consolidarea suprafaţa de piese de oţel structurale şi piese turnate, mai aplicabile la grosimea de piese derusting suprafaţă şi oxid de suprafaţă curăţarea pielii, utilizat pe scară largă în turnare, forjare, utilaje, fier şi oţel industrie.


Hot Tags: flatcar prin tip masina, China, producatori, furnizori, fabrica, cele mai noi, de înaltă calitate, produse
Produse conexe
E-mail to us
Categoria de produse
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO MAŞINĂ INC