Categoria de produse
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Maşină de explozie flexibil Roller

Flexibile cu role suflu masina poate elimina, la piese turnate, nisip şi nuclee, convenabil pentru forjare şi turnare pentru tratament, sablare amestecat tratament de suprafaţă. Maşină de la plutitoare de sablare

Features

Flexibile cu role suflu masina poate elimina, la piese turnate, nisip şi nuclee, convenabil pentru forjare şi turnare pentru tratament, sablare amestecat tratament de suprafaţă. Împuşcat maşină de sablare de la plutitoare de productivitate, păstraţi-nivel ridicat de eficienta tratamentului de sablare. Funcţionarea şi multi groove unghi pentru a asigura turnarea rola moale, asigură că utilizarea de oţel împuşcat de energie de optimizare. Împuşcat echipamente de sablare cu uşurinţă combinate cu linii de producţie existente.

Aspect de sablare camera corpului şi sablare masina au fost după calculator simulare de ejecţie dinamic 3D determinat care permite fluxul de proiectilele aruncate ariei de acoperire de acoperire exacte pe suprafaţa de prelucrat, proiectilul exprimate, de asemenea, piesa de pe suprafaţa de prelucrat în toate direcţiile.

Seria de modele este de a utiliza mare viteză de rotaţie a rotorului. Matrice proiectilele aruncate spre interiorul tamburului continuu fiecare piesa de prelucrat la curăţarea piesa de prelucrat. Utilizat în toate tipurile de turnare, piese forjate. Ştampilarea piese, primăvară curăţare nisip, derusting, detartrare şi suprafaţă de întărire. Mai ales pentru lucru cu pereţi subţiri şi 1.6 respins pot evita reducerea daune modele din aceasta serie are design avansat, structura rezonabil, consum redus de energie, randament ridicat, uşor de a instala şi menţine.

Echipament de dispozitiv pentru o deschidere sus de unghi multi pat de leagăn, în jurul axei longitudinale care transportă în 120 grade swing înainte şi înapoi. Multi unghi forma care asigură turnare de cifra de afaceri stabil. Dispozitiv de sablare este aranjat în este în partea de sus de turnare, pentru a se asigura că fluxul de ejecţie explozie poate toate acţiune directă a fost aruncat pe turnare. Atunci când în descărcare, multi unghi pat deschiderea în jos, de cotitură turnare curăţate descărcate la jgheab vibrator, apoi automat transferate înapoi la încărcare poziţia de a accepta sarcina. Seria Shotblast masini de curatare are următoarele avantaje:

1 structura de pat leagăn, depăşi cartela de tambur orizontal şi crawlerul sablare masina de rupere link-ul de oţel.

2 hidraulice automate de încărcare şi descărcare vibraţii de transport pot fi efectuate simultan, sigure şi fiabile, de înaltă productivitate.

3. unic multi-unghi pat design de organism, poate face prelucrat pe pat leagăn păstrate de rulare, pe o varietate de structura complexa de turnare mixt poate curăţa ejecţie.

5. masina poate nu numai intermitent de funcţionare, se aplică curat în medii şi mici lot; datorită structurii sale unice, se pot cu uşurinţă integrate în linia de producţie continuu.

Parametrii tehnici

Cameră deschiderea dimensiune (latime * inaltime) mm 1000 x 300

Maxim bucată lungime (mm) 1000-10000 de curăţare

Element structural maxim (lăţime x înălţime) mm 800 x 250

Rollgang lungimea (m) 8

Putere (kw) 2.2

Role spaţiere (mm) 600

Numărul de (a) 4 masini de sablare

Suma totală de sablare (kg/min) 4 x 180

Turbina total de putere (kw) 30

Înălţarea 45t/h

Praf eliminarea ventilator putere (kw) 7.5

Volum de aer (m3/h) 9900

Numărul de filtru cartuş (8)


Hot Tags: flexibil role suflu masina, China, producatori, furnizori, fabrica, cele mai noi, de înaltă calitate, produse
Produse conexe
E-mail to us
Categoria de produse
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO MAŞINĂ INC