Categoria de produse
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Maşină de explozie internă ţeavă

Interne tevi Blast Machine este o combinaţie de oţel curata peretele exterior al maşinii, de curăţare de sablare pentru a curăţa suprafaţa exterioară din ţeavă de oţel, împuşcat de aruncat în interiorul la suprafaţă curată, astfel încât

Features

Interne tevi Blast Machine este o combinaţie de oţel curata peretele exterior al maşinii, de curăţare de sablare pentru a curăţa suprafaţa exterioară a ţevii din oţel, împuşcat de aruncat în interiorul la suprafaţă curată, astfel încât oxid de suprafaţă sunt scăpa de pe.

Interne conducte suflu masina de lot înainte de sudare sau pictura pe suprafaţa exterioară sa continuu tratamentul, bine rugina, scară şi altor contaminări, este un expert în conductă de curăţare zona. După tratamentul de sablare, atât obţine unele rugozitatea buna, aderenta creştere de acoperire şi de a îmbunătăţi calitatea suprafeţei şi efect conservant. Sale performanţe superioare de curăţare pentru a obţine trecut de metodele de muncă-intensive de sablare şi perii de sârmă în desuetudine. Între timp, sablare performanta abordarea celor mai scăzute costuri de producţie de oţel, şi îmbunătăţi considerabil productivitatea.

Interne conducte suflu masina foloseste un filtru cartuş, o centrifugă poate fi abrazive de slefuire capul cu o manieră controlată şi direcţia de proiectil afară şi pelete au fost circulant. Ring Dimensiune poate fi ajustată pentru a se potrivi tevi de diametru diferite, şi uşor de a înlocui. Şi altă suprafaţă curăţare şi pretratare este diferit este că nici un proces de reacţie chimică de explozie procesul de curăţare nu polueaza mediul. Oţel sablare masina de instalare este simplu, low-cost, mic spatiu ocupat, nici o groapă sau alte linii de emisie. Oţel ţevi interior perete Shot sablare masina larg folosit pentru gridding metalice, tub de oţel, petroliere, chimice, electrice de putere industrie. Este un fel de utilaje de curatatorie. În procesul de formare, prelucrare, transport şi de depozitare a piesei, vor exista întotdeauna oxid de acoperire, rugina, zgură, praf, ulei si altele pe suprafaţă. Oţel ţevi Shot sablare masina foloseste suflu de mare viteză la grevă şi taie suprafaţa de piesa de lucru în uscat şi non-lichid mass-media, şi de a realiza scopul curăţare.

Parametrii de oţel ţevi interior perete Shot sablare masina:

Va recomandam masina potrivita în funcţie de prelucrat şi cerinţa dvs.


Perete interior de Shot-sablare masina
ParametruDia de curăţare dimensiune (mm)Curăţare viteza (m/min)Scopuri
QGN10050-3001-4
QGN700325-7201-2
QGN1000720-10161-4
QGN15001016-15001-4Hot Tags: masina de explozie internă ţeavă, China, producatori, furnizori, fabrica, cele mai noi, de înaltă calitate, produse
Produse conexe
E-mail to us
Categoria de produse
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO MAŞINĂ INC