Categoria de produse
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Maşini de sablare Monorail aeriene

Regiei Monorail Blast maşini este potrivit pentru lot mare de piese. La formă structurală, în general, pot fi împărţite în Q38 seria de tipul, seria Q48 de suspensie ordinare lanţ s

Features

Regiei Monorail Blast maşini este potrivit pentru lot mare de piese. Din formularul structurale, în general, pot fi împărţite în Q38 seria de tipul, seria Q48 ordinare suspendarea lanţ pas de tip, Q58 seria stivuire lanţ categorie. Principiul său de lucru este de a lucra cu lanţul de funcţionare continuă, împinge tip prelucrat transport suspendarea lanţ acumularea pas a alerga sau de a folosi avansate, a pus piesa în încărcarea și descărcarea şi zona respectiv într-o stare de oprire de sablare, procesul de sablare cu virgulă fixă, după ridicarea diferite singur punct de încărcare cu virgulă fixă şi greutate 50 ~ 2000 kg, şi productivitate înaltă, funcţionarea fiabilă , cantităţi mari de diferite tipuri de piese de uşor agăţat de curăţare, cum ar fi blocul motor este foarte aplicabile. Chiulasă, cu motor coajă, uneltele, coajă de motor de motocicleta, locomotiva cârlig coada cadru montaj, boghiului componente, hardware-ul instrument de coajă, plus efect de curăţare. Pompa este auto, tractoare, motor diesel, motor, supapa etc. ideală. În general pot fi concepute conform cerintelor de produs utilizatorului.

Regiei Monorail Blast maşini cu lanţ mobil împărţit în tip continuu, pasul tip, produs de presă tip. Potrivit pentru mici de fier turnate piese turnate, din oţel, de forjare şi ştampilarea de curăţare sablare, adecvat în special pentru forjare, turnătorie de curăţare, maşini de sablare este o specie de multi, cantităţi mici de fier piese turnate, piese turnate curăţarea suprafeţei de oţel, împuşcat de sablare şi forjare şi oţel de armare pentru maşini de explozie Monorail aeriene, cum ar fi cap de cilindru motor, plus efect de curăţare, cum ar fi coajă de motor. Pentru a elimina nisipul lipicios pe suprafaţa de prelucrat, rugina, oxid de piele, murdărie, suprafaţa este culoarea metalice, elimina stresul interne, îmbunătăţi rezistenţa la oboseală a piesei de prelucrat, măriţi aderenţă de vopsea pictura a piesei de prelucrat şi în cele din urmă îmbunătăţi calitatea suprafeţei şi interne. Scopul de maşini de sablare aeriene Monorail şi poate îmbunătăţi produsele mecanice şi rezistenţă la coroziune de metal şi de a îmbunătăţi anti oboseală performanţa de oţel, de a prelungi durata de viaţă; optimizarea suprafeței oţel procesul de stat, la complet curat. Tip suspensie sablare curatare masina este de automobile, tractoare, motor diesel, motor, supape, şi deci industria alegerea ideală.

Regiei Monorail Blast masini este un fel de one-way catenară continuă Shotblast echipamente de curățare, are o piesa de prelucrat statice de încărcare şi descărcare, automate de transport şi de poziţionare, rotaţie a piesei de prelucrat. Masina adoptă convenţionale sablare controlul electrice, viteza stepless regulament. Piesa piesa de transport este potrivit pentru otel volum mare, exprimate, fontă şi bucăţi de explozie întreaga gamă de curăţare, pentru diferite forme de agăţat de tip piesa de sudare. De curăţare sablare, poate nu numai elimina suprafaţă rugina, curat zgură de sudare pe o structură, poate, de asemenea, elimina stresul sudare, îmbunătăţi puterea de oboseala, măriţi aderenţă de vopsea pictura a piesei de prelucrat şi îmbunătăţi în cele din urmă întreaga suprafaţă a piesei de prelucrat şi interne de calitate. Utilizate pe scară largă în metalurgie, petrol, chimice, mașini și alte industrii.

Caracteristicile de maşini de sablare aeriene Monorail

O, masina are caracteristicile de proiectare complexe, rezonabil structura, funcţionarea fiabilă, producţie de înaltă eficienţă.

Doi, masina cu ajutorul PLC de control electric, poarta de control a proiectilului şi livrare a proiectilului şi alte detectare vina, sa obtina un control automat, astfel încât să aibă caracteristicile de productivitate înaltă, bună fiabilitate şi grad avansat de automatizare şi aşa mai departe.

Trei, shot sablare camera corpul este fabricat din placă de oţel sudate, otel si cutie tip structura cu mare rezistenţă şi nu vibreze. Sablare camera de ejectie hotspot scut adoptă ZGMn13 scut şi uzura, pilula antiglont împotriva performanta sa îmbunătăţit foarte mult, durata de viață poate ajunge peste 17000 de ore.

Patru, sistemul de eliminare praf adoptă cel mai avansat tip de puls anti - colector de praf, care îndeplineşte cerinţele de la eliminarea de praf moderne de protecţie a mediului.

Cinci, cu cea mai mare rată de retenţie de piaţă, cantitate mare de sablare, viteza de ejectie mare a Q034z15 pod cu doua Grinde centrifuge ciocăni, formează dispozitivul, semnificativ îmbunătăţi productivitatea curăţare eficienţa şi muncii, si asigura efect de curăţare. Proiectil cu un aranjament simetric, pentru a face munca mai cuprinzătoare impactul de proiectile moale, să fie atât pentru a obţine efectul de curăţenie ideală, şi asigură că piesa de prelucrat nu poate fi deformată. O distributie şi destindere în al doilea glonţ pentru a îmbunătăţi rata de utilizare de fotografii, astfel încât proiectilul acoperirea uniformă.

Şase, transportatorul munca piesă cu structură de lucrari la inaltime, poate asigura prelucrat sub suspensie catenară fără obstacol pe banda rulanta gratuit continuă, maxim îndeplinesc prelucrat cerinţele şi operaţionale de siguranţă de curăţare.

Şapte, separatorul adoptă separator de tip cortina complet, efectul de separare este bun. Eficienţa separării de pilula, zgură şi praf ajunge la 99%.

Opt, utilizarea avansate trei nivel de protecţie de etanşare, efect de etanşare este bun.

Piesa de lucru nouă, transmiţând pas cu pas prin tip, utilizatorii în funcţie de propriile cerinţe pentru prelucrat diferite în mod arbitrar ajustaţi timp de curăţare sablare, pentru a controla productivitatea şi calitatea de curăţare. Piesa poate fi continuu de încărcare, dublu staţia de sablare curatare si descarcare. Pentru utilizator pentru a salva o mulţime de forţă de muncă, forţă fizică, perioada de construcţie în avans, salva consumul de energie.

Zece, cârlig câţiva rezervor adoptă foaie de cauciuc flexibil avansate de bază din oţel, perie de nailon, gaz de control rolltop în grad trei etansare usa, efect bun de etanşare


Hot Tags: Utilaje de explozie aeriene monorai, China, producatori, furnizori, fabrica, cele mai noi, de înaltă calitate, produse
Produse conexe
E-mail to us
Categoria de produse
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO MAŞINĂ INC