Categoria de produse
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Cleşti pentru robot

Cleşti pentru robot

DM robot explozie machineApplication DM robot masina de explozie este proiectat pentru a curăţa automat de motor cilindru, cilindru de capac, colectorul de admisie, cutie de viteze şi alte greu să fie turnate curat, poate fi folosit

Features

DM robot sablare masina


Cerere

DM robot explozie maşină este proiectat pentru a curăţa automat de motor cilindru, cilindru acoperă, colectorul de admisie, cutie de viteze şi alte greu să fie turnate curat, poate fi folosit în concordanţă cu aparatul de explozie umeraş, una pentru prime de curăţare pentru alte detaliu de curăţare pentru a exercita cele mai bune echipamente eficienţei şi la îmbunătăţirea calităţii explozie, reduce timpul de explozie, realizarea de automatism curat de turnare.


Modul de funcţionare

Maşină de explozie DM robot este separat în singur şi staţia de dublu, odată turnate intra în zona de încărcare masina că maşina începe plin automatismul explozie. Pentru post dublu, robotul clemă turnare apoi rândul 180 ° apoi turnare ajunge la zona de explozie, turnare roti automat-a lungul centrul axei robot, şi, de asemenea, curăţaţi turnate conform programului prestabilit. Apoi porniţi vizavi de 180°, pune turnate curăţate înapoi la zona de încărcare, începe noua turnare ciclul de curăţare.


Echipament caracteristică

Încărcarea şi descărcarea complet automat controlat

Robotul nu este nevoie de orice speciale înfiinţat, puteţi clemă tot felul de dimensiunea si forma de turnare şi curăţaţi-le.

Design mare nivel, spaţiu de economisire aspect

În conformitate cu toate maşinile să ajungă la completa automatism.

Cel mai bun energie şi împuşcat de utilizare, reducerea pierderilor de

Robot programabile design pentru a obţine curăţenie detaliate pe locuri speciale.


Mare eficienţă şi acurateţe roata de explozie

Roata de explozie este renumit pentru sale de înaltă calitate şi de utilizare max energie, are mare flexibilitate, roata se poate roti pe altă direcţie, aplicarea acestuia poate fi extinsă la grad maxim. Poate fi reglat volumul împuşcat pe panoul de operaţie. Împuşcat sunt mecanic pre-cuvîntare sus apoi constant debitul transportat la roata de explozie, în acest fel se asigură motorului pe cel mai bun energie utilizarea. Materialul de piese de uzura mare asigură lungi durata de viaţă a roţii de explozie, design unic face părţi uşor şi prompt pentru a fi înlocuit.

Hot Tags: Robot Gripper Shot sablare masina, China Shot sablare masina, producător de maşini de sablare Shot, Shot sablare Machine furnizor, Shot sablare masina de fabrica, mai noi, de înaltă calitate, produse
Produse conexe
E-mail to us
Categoria de produse
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO MAŞINĂ INC