Categoria de produse
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Rotund bara masina de explozie

Runda Bar Shot maşini de sablare este role bara de sablare masini, utilizate în principal în oţel, clădiri, poduri si alte industrii cu otel, piese, bar, structură din oţel pentru a elimina stresul, re

Features

Runda Bar Shot maşini de sablare este role bara de sablare masini, utilizate în principal în oţel, clădiri, poduri si alte industrii cu otel, piese, bar, structură din oţel pentru a elimina stresul, scoateţi oxid stratul şi suprafaţă rugina de curăţare.

Bar, linie de productie piese sparge, în general, terminale să accepte, indiferent de ce fel de metode de testare în avans sablare rugină şi sunt necesare în plus stratul de oxid de detectare. Companiei sablare masina de maieu verticale explozie de abordare pentru a lucra, în general, este plasat în aparatul de testare front-end. Prelucrare a produselor finite de înaltă calitate şi super rafinat linie de prelucrare complet mecanizate din oţel, folosind o combinaţie de echipamente de lucru, pentru a face procesul de logistica rămâne continuă. În plus, masina de sablare, de asemenea, pot separa offline.

Aplicarea acestei masini:

Această utilizare echipamente de serie toate protejează şi design non-groapă, şi este disposited sârmă tije speciale forţa built-in rotorului capete, piese de uzura sunt puţine, înlocuirea este simplu, rapid, eficienţa producţiei este extrem de mare.

1. eliminaţi strat ruginii şi oxid de pe suprafaţa de sârmă.

2. după sablare, fir tijă suprafata prezinta o rugozitate uniformă, care va ajuta pentru a creşte aderenţa din aluminiu placat cupru placate, placare uniforma nu va cădea.

3. elimina stresul interne generate în procesul de desen de sârmă.

4. creşterea sârmă suprafaţă de tracţiune şi rezistenţă la coroziune cracare, permanente de viaţă de stres. Masina este cel mai potrivit modele pentru sârmă oxid de suprafata pielii tratament.

Performanţa de Shot Blaster pentru oţel Bar:

Dimensiunea piesei: 7-32mm, viteza de curăţare: Max.40-90M/min

Blaster împuşcat pentru bare de oţel:

Design deosebit, bazat pe cerinţele clientului este avantajul nostru cele mai bune şi dacă aveţi nevoie de maşina noastră, vă rugăm să ne contactaţi în orice moment, va vom oferi cele mai bune servicii.

Cheie Features de sârmă Bar împuşcat Blast Machine:

Acesta este utilizat pentru a elimina oxidat de suprafaţă, rugină şi alte chestiuni pe toate tipurile de suprafaţă de sârmă de metal.

Se poate îmbunătăţi tehnica caracteristici ale firelor, spori rezistenţa, promovarea calităţii produselor şi reduce forţa de muncă şi a poluării în site-ul de lucru.


nu.ElementIndex
1Deschiderea dimensiune de maşinăW * Hmm
2Sistem de roleGama de viteza de transport
(Frecvenţa variabilă viteza Regulamentul, cu convertizor de frecvenţă)
4Derusting nivelului de calitateCurăţenie: Rugozitate Sa2-2.5 (standard de suedeză)
este determinată de oţel specificaţii.
5Abrazive (materiale);0,8 ~ 1,5 (oţel tăiat împuşcat/oţel împuşcat)
6Gazelor rezidualeÎntâlnește criteriu de GBJ4-73
7Sistem de îndepărtare praf de două etape
(filtru, blowback)
Debitul de aer totală
Putere ventilator
8Greutate sistem de decantarePot să se stabilească dimensiunea de 0.1-0.5 mici oţel împuşcat
9Explozie roata (turbină de mare viteză)Cantitate x putere x eficienţa
10Electrocal clapeta de control alMax. furnizarea de abrazive suma
11Sistemului circulator (lift
separare, transport)
Abrazive circulă volumHot Tags: rotund bara suflu masina, China, producatori, furnizori, fabrica, cele mai noi, de înaltă calitate, produse
Produse conexe
E-mail to us
Categoria de produse
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO MAŞINĂ INC