Categoria de produse
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Cauciuc & otel curea masina de Tumblast

Cauciuc & otel curea masina de Tumblast

GN serie tambur Blast maşină este utilizat pe scară largă în mici şi mijlocii-piese turnate şi forjate, Stampare, Angrenaje şi izvoare de suprafaţă de curăţare, împuşcat metalice, se rostogolea şi vibratoare de finisare. Acest tip de masina este deosebit de potrivit pentru sablare împuşcat de piese de mici dimensiuni, încărcate în vrac.

Features

Informaţii de bază

Model NO.:GN serieAplicare: Shot sablare
Combustibil: benzină / benzinăTip: cârlig tip Abrator
Curăţenie: High curatenieAutomatizare: automată
Certificare: CECaracteristica: Non-toxice
Stare: nouPersonalizate: personalizate
Marcă: KNNJOOCuloare: personalizate
Caietul de sarcini: ISO 9001: 2008Origine: Qingdao, China

Seria GNTambur Blast maşină este utilizat pe scară largă în mici şi mijlocii-piese turnate şi forjate, Stampare, Angrenaje şi izvoare de suprafaţă de curăţare, împuşcat metalice, se rostogolea şi vibratoare de finisare. Acest tip de masina este deosebit de potrivit pentru sablare împuşcat de piese de mici dimensiuni, încărcate în vrac.

O curea de cauciuc anti-abrazive speciale aranjate ca un leagăn primeşte piesele pentru a fi tratată şi cu mişcarea ei le menţine într-o constantă de rufe.

Piesele sunt lovit de jet abraziv generată de turbina, si prin continuu schimbarea poziţiei, primesc sablare tratament extrem uniform pe toate suprafetele.


Hot Tags: tumblast curea cauciuc & oţel maşină, China, producatori, furnizori, fabrica, cele mai noi, de înaltă calitate, produse
Produse conexe
E-mail to us
Categoria de produse
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO MAŞINĂ INC