Categoria de produse
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Primăvară consolida Machine

Primăvară consolida masina este bazat pe originalul echipamente dezvoltat independent un nou tip de echipament, folosite pentru a consolida clar sus tot felul de ax, artefacte, cum ar fi echipamente speciale de primăvară

Features

Primăvară consolida masina este bazat pe originalul echipamente dezvoltat independent un nou tip de echipament, folosite pentru a consolida clar sus tot felul de ax, artefacte, cum ar fi echipamente speciale de primăvară. Prin consolidarea explozie de curăţare, poate nu doar elimina rugina pe suprafaţa piesei de prelucrat şi impurităţi cum ar fi ulei, de asemenea, poate elimina stresul interne reziduală a piesei de prelucrat şi îmbunătăţi puterea de oboseala, întâlni valoarea Almen, dur numerice şi duritate, preveni fractura de coroziune de stres şi artefacte şi în cele din urmă atinge obiectivul care îmbunătăţesc calitatea piesei interior şi de suprafaţă.

Noastre de primăvară consolida maşină:

Primăvară consolida masina este potrivit pentru curăţarea suprafeţei de primăvară din oţel, elimina cântare şi drojdia de sudură, face Arată culori metalice, creşte său raport de suprafaţă şi sudură drojdia, face Arată culori metalice, creşte sale raportul suprafata şi să contribuie astfel la pictură şi de acoperire.

Cu privire la primăvară consolida Machine:

Primăvară consolida masina va evacua mass-media abrazive/fotografii la suprafaţa de metal ale pieselor sub forţa de presiune de aer de otel. După sablare, suprafaţa de metal va apărea un luciu uniformă, care va îmbunătăţi calitatea de pansament pictura.

Cerere de primăvară consolida Machine:

Primăvară consolida maşină este proiectat pentru dimensiunea mare, Mijlociu şi mic de primăvară.

Primăvară consolida masina este maşină specială de curăţare suprafaţă, este utilizat pentru toate tipurile de izvoare şi non standard a mașinii, nevoie noastre speciale de design şi manufacute în funcţie de primăvară dumneavoastră.


Hot Tags: primăvară consolida masina, China, producatori, furnizori, fabrica, cele mai noi, de înaltă calitate, produse
Produse conexe
E-mail to us
Categoria de produse
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO MAŞINĂ INC