Categoria de produse
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Piatra sablare masina

Piatra Shot sablare masina este folosit în principal pentru suprafaţa asperizare tratament de marmura, granit, blocuri de beton. Principiul de functionare: diferitele dimensiuni abrazive, aruncată de explozie rapid rotativ

Features

Piatra Shot sablare masina este folosit în principal pentru suprafaţa asperizare tratament de marmura, granit, blocuri de beton.

Principiul de lucru: dimensiuni diferite instrumente abrazive, aruncată de explozie rapid de rotaţie roata, este accelerat spre suprafața în curs de elaborare. Forta de impact uriaş de abrazive etches rapid un caracter unic tri-dimensională de suprafaţă.

Produsele prelucrate în acest mod au un aspect de suprafaţă de înaltă calitate fără zona suprapuse şi mort, el avea de productivitate înaltă eficienţă şi costuri reduse.

Comparaţie cu vechea putere blader si arzatoarele procesul de metodă, acesta avea eficienţă mai mare şi costuri mai mici, şi dacă conectat noastre colector de praf, praf şi contaminanţi sunt reciclate automat la un nivel de emisii foarte mici de praf, care respectă standardele de mediu ale UE. Ea are o piaţă puternică concurenţă şi prospectiv aplicaţie în industria de piatră.

Piatra prin sablare masina este folosit în principal pentru marmura, simplu componente, suprafata de turnare mici de curăţare pentru a elimina suprafaţă rugina, murdărie, scară, turnare de nisip, astfel încât piesa de prelucrat să joace rugina, decontaminare, consolidarea clar rolul de nisip, pentru a îmbunătăţi puterea de oboseală a piesei de lucru, şi de a îmbunătăţi în cele din urmă în scopuri interne şi suprafaţă de calitate.

Sablare marmura masina este potrivit pentru marmura, granit, placi de podea şi alte material de piatră şi tratarea suprafeţei de facilităţi municipale materiale de inginerie. marmura piatra materiale suprafaţă sablare masini, clar sus sablare maşină pentru a fi în măsură să în starea iniţială de marmura, granit, suprafaţa de teren caramida cu shot puternic, pe suprafaţa de marmură, placi de podea preveni alunecos de prelucrare şi înfrumuseţarea

Tehnologia Patameter:

ModelulMax. Dimension(W*H) de curăţareViteza de trecereKT1602 * 11kWTypeBag filtre de colectare praf11kw
QZ40QZ50QZ60QZ70
600 * 400mm800 * 400mm1000 * 400mm1200 * 400mm
0,5-7m/min0,5-7m/min0,5-7m/min0,5-7m/min
Explozie de ansamblul roatăModelul

Putere4 * 11kw
Sistem de colectare prafCapacitatea de ventilare totală7000m 3/h10000m 3/h10000m 3/h20000m 3/h

Putere7.5kW

Nostru masina de sablare piatra descrie şi arată:

Această maşină cu continuu de hrănire şi de înaltă funcţionarea eficientă continuu, a lotului de prelucrare mari, în procesul de curăţare, atunci când piesa este alimentat în zona de sablare de camera de frecvenţă de conversie motor drive role cu electrice de control, fiecare parte a întregului corp devine puternic şi intensiv împuşcat lovit si de frictiune din diferite coordona Azimut, astfel face oxid de piele şi murdărie a suprafeţei piatră rapid picătură , pentru a obţine în jurul luminoase şi curate de suprafaţă cu anumite garaj de rugozitate

Masina este potrivit pentru tratarea de suprafaţă de diverse piatra, faianta, marmura, gresie. după tratament, suprafaţa de piatră cu mare non-mini proprietate, planeness bună şi puternică a treia dimensiune câştiga reputaţie bună la mai multi clienti.

Această maşină cu procesare lot mare şi de înaltă eficienţă, poate produce mai mult de 1200M 2 bloc artificiale comune de piatră pentru schimbare, chiar şi 800 M2 pentru duritatea pietrei, şi se lasă rănit pentru organismul uman de colector de tratament,

În astăzi dezvoltarea piatra tehnologie de procesare în creştere, aceasta tehnologie, fără îndoială, umple gol de prelucrare piatra rugozitate, alimentare cu unul nou încerca pentru utilizarea piatră, şi să ofere un câmp nou-nouţ în piatră cu care se confruntă materialelor pentru construirea de designeri. În moderne de piatră dezvolta domeniul industrial, acest nou tehnica de procesare trebuie să obţineţi mari, cu noutatea, ieftin, bine adaptate, bine charicteristics decorativa, suprafaţa mată sablare produse va scoate extinse se aplică spaţii.


Hot Tags: sablare piatra masina, China, producatori, furnizori, fabrica, cele mai noi, de înaltă calitate, produse
Produse conexe
E-mail to us
Categoria de produse
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO MAŞINĂ INC