Categoria de produse
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Leagan automat de pat

Automat de pat de leagăn este introducerea disamatic avansată tehnologie, cercetarea şi dezvoltarea de sablare masini combinate cu compania noastra aproape douăzeci de ani de experienţă în manuf

Features

Automat de pat de leagăn este introducerea disamatic avansată tehnologie, cercetarea şi dezvoltarea de sablare masini combinate cu compania noastra aproape douăzeci de ani de experienţă în lansarea de un suflu nou echipament de curăţare. Pentru un număr mare de mici de turnare, forjare, sudare explozie curăţare pot fi curăţate. Convexe suprafaţa concavă a proiectilului acoperire > 95%, pot satisface cerinţele diverse materiale procesul de sablare. Două piesei lustruit modele de cap o curăţare de 1500 kg de prelucrat, trei lustruit modele de cap poate fi un loc curat până 2500 kg buc; PLC de control automat, puteţi realiza operaţiunea de producţie continuu. Şi în comparaţie cu producţia de mare, stabile din oţel crawlerul tradiţionale sablare masina de înclinare şi role de sablare, rata de eşec scăzută; pentru a actualiza cele mai noi produse.

Echipament de dispozitiv pentru o deschidere sus de unghi multi pat de leagăn, în jurul axei longitudinale care transportă în 120 grade swing înainte şi înapoi. Multi unghi forma care asigură turnare de cifra de afaceri stabil. Dispozitiv de sablare este aranjat în este în partea de sus de turnare, pentru a se asigura că fluxul de ejecţie explozie poate toate acţiune directă a fost aruncat pe turnare. Atunci când în descărcare, multi unghi pat deschiderea în jos, de cotitură turnare curăţate descărcate la jgheab vibrator, apoi automat transferate înapoi la încărcare poziţia de a accepta sarcina. Seria Shotblast masini de curatare are următoarele avantaje:

1 structura de pat leagăn, depăşi cartela de tambur orizontal şi crawlerul sablare masina de rupere link-ul de oţel.

2 hidraulice automate de încărcare şi descărcare vibraţii de transport pot fi efectuate simultan, sigure şi fiabile, de înaltă productivitate.

3. unic multi-unghi pat design de organism, poate face prelucrat pe pat leagăn păstrate de rulare, pe o varietate de structura complexa de turnare mixt poate curăţa ejecţie.

5. masina poate nu numai intermitent de funcţionare, se aplică curat în medii şi mici lot; datorită structurii sale unice, se pot cu uşurinţă integrate în linia de producţie continuu.

Parametrii tehnici

Cameră deschiderea dimensiune (latime * inaltime) mm 1000 x 300

Maxim bucată lungime (mm) 1000-10000 de curăţare

Element structural maxim (lăţime x înălţime) mm 800 x 250

Rollgang lungimea (m) 8

Putere (kw) 2.2

Role spaţiere (mm) 600

Numărul de (a) 4 masini de sablare

Suma totală de sablare (kg/min) 4 x 180

Turbina total de putere (kw) 30

Înălţarea 45t/h

Praf eliminarea ventilator putere (kw) 7.5

Volum de aer (m3/h) 9900

Numărul de filtru cartuş (8)


Hot Tags: leagăn pat masina automata, China, producatori, furnizori, fabrica, cele mai noi, de înaltă calitate, produse
Produse conexe
E-mail to us
Categoria de produse
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO MAŞINĂ INC