Categoria de produse
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Maşină de explozie pat de leagăn

Maşină de explozie leagăn pat are un pat de leagăn de unghi multi, poate realiza automat, continuu, lipsit de praf de curăţare. Continuă prin împuşcat de pat leagăn sablare curatare masina este automat, continuu, dus

Features

Maşină de explozie leagăn pat are un pat de leagăn de unghi multi, poate realiza automat, continuu, lipsit de praf de curăţare.

Continuă prin împuşcat de pat leagăn sablare curatare masina este automat, continuu, fără praf sablare echipament de curăţenie, cu un grad ridicat de flexibilitate, pot răspunde la cerinţele de producţie în schimbare, se poate adapta rapid la eficienţa producţiei şi tehnologiei şi a pieţei schimbări a cererii de prelucrare. Producţie procesul de automatizare, pentru a asigura eficienta, redus costurile de funcţionare şi de a îmbunătăţi mediul de lucru. În comparaţie cu alte împuşcat sablare maşină şi naturii sale avansate:

Complet automatizat procesul de producţie, o creştere substanţială în producţie coerenţă

Realizează transmiterea continuă a piesei de prelucrat, nici o zonă intermediară de materiale, compact structura, zona mica

Blastică procesul de curăţare uşor de a integra în linie automata de producţie, reducerea costurilor de operare

Aproape nici o operarea manuală este necesar pentru a îmbunătăţi mediul de lucru şi de a elimina riscul de operatorul.

QBC leagăn pat seria Shotblast masini de curatare:

QBC Seria de leagăn pat tip sablare masina este introducerea disamatic avansată tehnologie, cercetarea şi dezvoltarea de sablare masini combinate cu compania noastra aproape douăzeci de ani de experienţă în lansarea de un suflu nou echipament de curăţare. Pentru un număr mare de mici de turnare, forjare, sudare explozie curăţare pot fi curăţate. Convexe suprafaţa concavă a proiectilului acoperire > 95%, pot satisface cerinţele diverse materiale procesul de sablare. Două piesei lustruit modele de cap o curăţare de 1500 kg de prelucrat, trei lustruit modele de cap poate fi un loc curat până 2500 kg buc; PLC de control automat, puteţi realiza operaţiunea de producţie continuu. Şi în comparaţie cu producţia de mare, stabile din oţel crawlerul tradiţionale sablare masina de înclinare şi role de sablare, rata de eşec scăzută; pentru a actualiza cele mai noi produse.

Caracteristicile tehnice ale unghiului de multi QBC leagăn pat masina de serie de sablare:

Echipament de dispozitiv pentru o deschidere sus de unghi multi pat de leagăn, în jurul axei longitudinale care transportă în 120 grade swing înainte şi înapoi. Multi unghi forma care asigură turnare de cifra de afaceri stabil. Dispozitiv de sablare este aranjat în este în partea de sus de turnare, pentru a se asigura că fluxul de ejecţie explozie poate toate acţiune directă a fost aruncat pe turnare. Atunci când în descărcare, multi unghi pat deschiderea în jos, de cotitură turnare curăţate descărcate la jgheab vibrator, apoi automat transferate înapoi la încărcare poziţia de a accepta sarcina. Seria Shotblast masini de curatare are următoarele avantaje:

1 structura de pat leagăn, depăşi cartela de tambur orizontal şi crawlerul sablare masina de rupere link-ul de oţel.

2 hidraulice automate de încărcare şi descărcare vibraţii de transport pot fi efectuate simultan, sigure şi fiabile, de înaltă productivitate.

3. unic multi-unghi pat design de organism, poate face prelucrat pe pat leagăn păstrate de rulare, pe o varietate de structura complexa de turnare mixt poate curăţa ejecţie.

4 pat este confectionat din Mn13, care este fabricat din nici un material de rezistente la abrazive magnetice şi durata de viaţă este de 5-8 ani.

5. masina poate nu numai intermitent de funcţionare, se aplică curat în medii şi mici lot; datorită structurii sale unice, se pot cu uşurinţă integrate în linia de producţie continuu.

6 configuraţia de puls filtru cartuş sau sac de tip colector de praf, praf de emisie este mai mică decât standardul naţional.


Hot Tags: leagăn pat suflu masina, China, producatori, furnizori, fabrica, cele mai noi, de înaltă calitate, produse
Produse conexe
E-mail to us
Categoria de produse
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO MAŞINĂ INC