Categoria de produse
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Tambur centura tip Shot-sablare masina

Tambur centura tip Shot-sablare masina

Împuşcat sablare masini, echipamente garaj, vopsea camera Producator / furnizor în China, oferind masina cu tambur centura tip împuşcat de sablare, două Post hidraulice auto Lift, cabina de vopsea economic şi aşa mai departe.

Features
GN, SNB cauciuc urmări împuşcat sablare masina a fost a constat de sablare împuşcat sablare masini, impuscat sablare Adunării, pelete de circulaţie sistem de purificare, automat alimentarea sistemului (opţional), sistem de urmărire, sistemul de eliminare praf şi electrice de control, etc. (vă rugăm să consultaţi programul total figura)
Împuşcat într-un antrepozit, după un număr predeterminat de artefacte adăugat, uşa pneumatic automatically shut jos, începe maşină, piesa de prelucrat este condus de tambur şi începe flipping, şi sablare mare viteză proiectilele aruncate de fază în formă de evantai uniform împotriva suprafaţa piesei de prelucrat. Proiectil aruncat din gaura şi nisip pe pista, varsă în partea de jos a şurub transportor, banda rulanta în termen de ridicare, ridicare menţionat separator de separare. Praf de gaz de la ventilatorul să sugă în filtrare de praf, în aer curat în atmosferă, aer-curatare praf se încadrează în partea de jos a casetei de praf precipitator, utilizatorul poate şterge periodic. Nisip reziduale evacuate de la conducta de deseuri pot fi refolosite. Amestec de nisip pilula din conducta înapoi în corpul camerei recuperate, separate şi apoi separate de reciclare; Curăţaţi proiectil poarta în pilula pentru împuşcat sablare şi lustruire piese de lucru.

Descriere echipamente şi piese
Masina este format din camera de curăţare, sablare, uşa pneumatic de ridicare, supapa de gaz de control pentru peleti, sistemul de control al gaze, sistem automat de descărcare, ridicare, şurub suflanta, sistem de separare, sistemul electric şi alte componente.
3GN、SNB、GN20X fac parte din seria de piesa de cauciuc, GN20G、GN40G fac parte pentru a urmări series。 de otel
3GN-I、SNB-eu sunt usa automata serii,
3GN-II、6GN-II、SNB-II、GN20X、GN20、GN40 sunt toate series、automatic usa automata cu seria de hrănire.


Hot Tags: cu tambur centura tip împuşcat de sablare masini, China, producatori, furnizori, fabrica, cele mai noi, de înaltă calitate, produse
Produse conexe
E-mail to us
Categoria de produse
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO MAŞINĂ INC