Categoria de produse
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Maşină de explozie vânt Tower

Turnul de introducere: vânt produs explozie Machine, care se referă la o maşină de sablare. Rezolvă design de sablare convenţionale masina nu este rezonabilă, trebuie să utilizaţi compresor de aer, împuşcat de op

Features

Prezentare produs:

Turn de vânt masina explozie, care se referă la o maşină de sablare. Rezolvă proiectarea de masini convenţionale de sablare este rezonabil nu, trebuie să utilizaţi compresor de aer, împuşcat de deschis, săraci praf efect eliminarea, poluării, personalul de operare usoara suferă de sclerogenă, nisip şi praf nu pot fi separate, eficienţa producţiei este scăzut, şi consum mare de energie, gama de cilindru şi diametru de ţeavă perete modificări este îngust , parabolice rugozitatea şi netezimea este scăzut. Invenţie cuprinde un mecanism de alimentare, un mecanism de braţ pivotant, nisip şi praf aparat de separare, camera de control şi postul hidraulice, hidraulice staţie şi mecanismul de braţ pivotant, cilindru hidraulic şi cilindrul hidraulic este conectat cu colector de praf, camera de control respectiv., staţia hidraulice, batante braţ, sablare cu motor şi feed conectare motor. Proiectare structurală este rezonabil, închisă de nisip şi praf, efectul de îndepărtarea prafului este bun, mediu de protecţie, separarea de praf după ce a aruncat nisip poate fi producţie reciclate, de înaltă eficienţă, economisirea de energie, costul scăzut funcţionarea; fie masa parabolice rugozitatea şi netezimea suprafața pot satisface cerinţele de cerințele tehnice.

Producători de maşini de sablare vânt Tower, meu companie de producţie de protecţie a mediului şi economisirea de energie de sablare echipamente, nisip sablare echipamente, pictură echipamente, echipamente de eliminare de praf, un total de patru serii de mai mult de 20 tipuri de produse şi pentru diferite sectoare ale anticoroziune metalice de suprafaţă, care necesită acoperire dezvoltate diferite serii de produse!

Cerere: vânt putere, aparat sub presiune, rezervor de stocare de petrol şi chimice, navale, offshore platforma, conducte de coroziune, Podul constructii, utilaje fabricare, structura de otel, macara şi alte industrii.

Avantajul de produs:

1. (complet automat automat împuşcat de reciclare)

2 zero de poluare. (praf de recuperare automată şi tratamentul de purificare)

consum de energie redus 3. (doar 0,05 yuani pe metru pătrat, economiile anuale de sute de mii de dolari)

4 mobil portabil. (pot fi mutate la locul de construcţie în orice moment)

5 investiţii este mic (fonduri de investitii sunt tradiţionale 1/10 sau cam asa ceva)

6 de înaltă eficienţă (540 piaţa metri pe oră poate fi aruncat, nivel de Sa2.5)


Hot Tags: vânt turn suflu masina, China, producatori, furnizori, fabrica, cele mai noi, de înaltă calitate, produse
Produse conexe
E-mail to us
Categoria de produse
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO MAŞINĂ INC