Categoria de produse
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Fir tijă prin tip Blast maşini

1. aplicarea acestei masini: acest împuşcat sablare masina este potrivit pentru elimina rugina şi curăţaţi suprafaţa de tije de sârmă. Folosind explozie roata / turbina care este produsă de advanced tehnologie throwi

Features

1. aplicarea acestei masini:

Această maşină de sablare este potrivit pentru elimina rugina şi curăţaţi suprafaţa de tije de sârmă.

Folosind explozie roata / turbina care este produs de tehnologie avansata aruncat patru acţiuni fascicul la lovit sârmă în mişcare rapidă circumferentiala şi îndepărtarea poate pe strat de rugina si oxid, şi să obţină astfel produse de suprafaţă, metal curat din metal fabricarea utilizare această maşină şi beneficiile sunt după cum urmează:

Remove ruginii şi stratul de oxid de pe suprafaţa de sârmă.

După sablare, fir tijă suprafata prezinta o rugozitate uniformă, care va ajuta pentru a creşte aderenţa din aluminiu placat cupru placate, placare uniforma nu va cădea.

Elimina stresul interne generate în procesul de desen de sârmă.

Creşterea sârmă suprafaţă de tracţiune şi rezistenţă la coroziune cracare, permanente de viaţă de stres. Masina este cel mai potrivit modele pentru sârmă oxid de suprafata pielii tratament.


1) singur fir tras masina de sablare:

WireShotBlastingMachine bobina fir tija Shot sablare masina pentru curăţarea Surface2):

Fir tija sablare masina pentru curăţarea suprafeţei

2. caracteristicile maşinii:

1. eficienţă este mare, după suprafaţa de sârmă de sablare este curat, prezinta culori metalice.

2. roata explozie este echipat cu formă specială de lama, sablare concentrat şi fotografii sunt densitate şi de a îmbunătăţi productivitatea.

3. sârmă este distanţate de orientate spre spaţierea, astfel încât se poate controla leagăn de sârmă fiind curăţate şi ajunge scopul curăţare.

4. se adoptă multe interne şi externe tehnologie avansată, continutul tehnic de componente funcţionale sunt crescut astfel încât masina ruleaza vina scăzut rata, rata ridicată de boot. Efectul de etansare este bun, ajunge pentru a purifica mediul indicele cerințele de protecție a mediului.

Va recomandam masina potrivita în funcţie de prelucrat şi cerinţa dvs.

Este un dedicat curat din oţel, sârmă, rotund, bar shotblast, echipament de curăţare. Se poate la starea iniţială a suprafeţei de oţel cu shot puternic, scapa de stratul de rugina pe sale, scară, să obţină uniformă luciu metalic, pentru a îmbunătăţi calitatea de finisaj de oţel şi anti-coroziune şi zgură de sudare. Această maşină poate fi sprijinirea direct pentru rece masina de desen pentru a îmbunătăţi calitatea de tragere rece.

Sârmă de la tijă Shot sablare maşini este conceput conform cerinţelor utilizatorului şi un nou tip de echipament special este folosit pentru a curăţa un oţel special, împuşcat de sârmă, echipamente de sablare. Este starea iniţială de oţel sablare suprafaţă impune puternic, a scăpa de sale strat de rugina, sudare zgură şi scară, şi să obţină astfel un luciu metalic uniforme, pentru a îmbunătăți calitatea și finisare a efectului de coroziune din oţel.

Această serie echipamente foloseste toate protejează şi design non-groapă, şi este disposited sârmă tije speciale forţa built-in rotorului capete, piese de uzura sunt puţine, înlocuirea este simplu, rapid, eficienţa producţiei este extrem de mare.

Acesta prezintă chiar rugozitate de sârmă tije suprafaţa după împuşcat de sablare, care creşte un pachet de aluminiu de cupru, provoacă plic chiar niciodată toamna afara, elimină stresul intervalul care în tije de sârmă atunci când procesul de desen produce, creşte tracţiune, precum şi anti-stres coroziune dehiscenta performanţa de tije de sârmă suprafata, obţine permanente de viaţă.

Parametru tehnice de Shot sablare masina

modelulQXII40QXII24
Dimensiune de sârmă5.5-40mm6-24mm
Viteza procesului de10-120m/min20 ~ 150m/min
Cantitatea de roata44
Roata de putere18.5kW22kW
Consum de energie100kW162.75kw
Dimensiune totală3440x1575x3630mm3200x1800x4500mm


Va recomandam masina potrivita în funcţie de prelucrat şi cerinţa dvs.

Caracteristicile maşinii:
1De înaltă eficienţă şi de economisire, automatizare, forţa de muncă, la prelucrarea atime de economisire a energiei
2În loc de decapare, protecția mediului, mai puţin de investiţii.
3Salvaţi structurii compacte, acoperă o suprafaţă de zonă, fără temelie.
4Structură simplă, convenabilă de întreţinere.
5Îmbunătăţi rezistenţa la oboseală, elimina stresul interne.

Hot Tags: Utilaje de sârmă tijă prin explozie de tip, China, producatori, furnizori, fabrica, cele mai noi, de înaltă calitate, produse
Produse conexe
E-mail to us
Categoria de produse
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO MAŞINĂ INC